Hillerslev
Logo


UDLEJET


Beliggenhed: Hillerslev

Vej: Øvre Hillerslev 3

Hustype: Villa

Størrelse: 184 Kvm

Kælder: 100 kvm

Grundareal :1170 kvm

Værelser :5

Etager :3

Garage: 24 kvm m. indgang til kælder

Toiletter: 2 Stk

Pris Pr. Mdr.: - Kr.

Forventelige Forbrugsafgifter: 300 pr. mrd.

Indskud: 3 måneders depositum + 1 måned forudbetalt


Beskrivelse:Denne præsentable landvilla ligger i udkanten af Hillerslev med kort afstand til skole og gode busforbindelser.

Villlaen er de senere år gennemgående renoveret og moderniseret med bl.a. nyt køkken og badeværelse. Nye mahogni døre- og vinduer samt dejlig udestue, som kan kan anvendes hele året.


Hillerslev er en hyggelig landsby med bl.a. fri og efterskole og med et rigtig godt socialt sammenhold og mange aktiviteter.


For den pladskrævende familie, som gerne vil bo lidt landligt, men alligevel tæt til skole og offentlig transport er her en rigtig god bolig, som er lige til at flytte ind i.


Boligen indeholder i stueplan udover entre,hvor der er trappe til 1.sal og nedgang til kælder, nyt badeværelse. Nyt dejligt køkken. Stue med skydedør til stor stue med udgang til terrasse og med ny brændeovn. Fra denne stue er der nedgang til nyere udestue, som er helårsisoleret og med klinkegulv. 1.salen har god repos med skabe. Badeværelse med brus. Soveværelse med skabe samt 2 værelser.

Udover boligarealet er der rigtig god kælder med fyrrum/tørrerum med rapsoliefyr/oliefyr. Alrum/vaskerum med brændeovn. Værksted med charmerende gl.støbejernskomfur, som virker og kan bruges også som brændeovn. Viktualierum samt stort disp. rum,hvor der er opgang til garagen.


Boligen er ved indflytning nymalet.

Copyright © All Rights Reserved - JK-Boligudlejning & Ejendomsservice